Palvelut

Teemme asennuksia, huoltoja ja putkitöitä Tampereella, Pirkanmaalla ja sopimuksesta myös muualla Suomessa.

Asennukset

Asennamme uuden lämmitysjärjestelmän juuri teidän tarpeitanne ajatellen. Voimme myös purkaa vanhan pois uuden tieltä. Kutsu meidät arviointikäynnille, niin katsotaan juuri teitä parhaiten palvelevan pumppu. Nyt saatavilla myös aurinkokeräimet!

Huolto

Huollamme ammattitaidolla lämmitysjärjestelmänne; ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput ja maalämpöpumput. Teemme sekä vika- että vuosihuoltoja.

Myynti

Myymme mm. koko talon kattavia LVI-suunnitelmia, erilaisia lämmitysjärjestelmiä ja LVI-tarvikkeita myös ilman asennusta esimerkiksi viemärit, käyttövedet, lattialämmitykset jne.

Huoltosopimus

Jotta saisit parhaan mahdollisen tehon ilmalämpöpumpustasi, olisi se hyvä säännöllisesti puhdistaa, sekä varmistaa, että kaikki toimii moitteetta. Huoltosopimuksemme avulla voit unohtaa puhdistuksesta murehtimisen, sillä me huolehdimme puhdistushuolloista puolestasi.

Huoltosopimus voidaan tehdä joko määräaikaiseksi (12kk/24kk) tai toistaiseksi voimassa olevaksi. Huoltosopimuksessa voidaan sopia yksilöllisesti joko vain kausihuolloista (kaksi kertaa vuodessa peruspuhdistus) tai myös vikahuolloista.

Puhdistushuoltoon sisältyy:

  • Sisäyksikön puhdistus
  • Suodattimien ja kennon puhdistukset
  • Ulkoyksikön huolto
  • Kennon puhdistus
  • Kylmäpiirin painemittaus
  • Mahdollisten vuotojen tarkistus ja paikannus
  • Yleiskunnon tarkastus

Putkityöt

Teemme myös putkiremontteja ja -saneerauksia vanhempiin rakennuksiin ja kiinteistöihin. Hoidamme kaikenlaiset putkityöt keittiöistä kylpyhuoneisiin. Myös lattialämmityksen teko onnistuu ammattitaitoisilta asentajiltamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kuvagalleria