Yritysesittely

Lämmittää kotisi ja mielesi!

Hymylämpö Oy on vuonna 2015 perustettu perheyritys, joka vaalii perinteisiä arvoja. Haluamme huomioida asiakkaamme yksilöllisesti, joten huomioimme asiakkaan toiveet ja tarpeet, ja valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa parhaimman lämmitysratkaisun. Olemme LVI-alan ammattilaisia jo toisessa sukupolvessa, joten meiltä sujuu niin erilaiset putkityöt, lattialämmitykset että saneerauksetkin ongelmitta. Asennamme pumpun kuin pumpun ammattilaisen ottein. Asennuksillamme on aina kahden vuoden takuu!

Hymylämpö Oy myy, huoltaa ja asentaa erilaisia lämmitysjärjestelmiä, kuten maalämpöpumppuja, ilmalämpöpumppuja ja ilmavesilämpöpumppuja. Lisäksi uutuutena valikoimistamme löytyy aurinkokeräimet. Meiltä voit tilata myös putkimiehen työt lattialämmityksistä putkisaneerauksiin. Myös LVI-suunnitelmat luonnistuvat kauttamme. Toimimme myös aliurakoitsijana muille yrityksille.

Tilaa meiltä koko talosi kattava lämmitysratkaisupaketti!

Henkilöstö

Miika Hymylä, toimitusjohtaja

toiminut alalla jo lähes kymmenen vuotta. Perheenisä ja yrittäjä Kangasalta. Vapaa-ajallaan harrastaa jääkiekkoa ja rullakiekkoa. Yrittäjäperheestä, myös ollut kylmäalan yritys. Toimii itse myös asentajana, erikoisosaaminen maalämpöpumppujen, vesi-ilmalämpöpumppujen ja ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto. Pitää tärkeänä, että yritys toimii perinteisten arvojen mukaan asiakasta
kunnioittaen.

Riikka Hymylä, taloushallinto

vastaa taloushallinnollisista asioista, kuten laskutuksesta ja markkinoinnista.

Petteri Hymylä, sähkötöiden johtaja

Toiminut alalla vuosikymmeniä, ja omistanut myös itse kylmäalan yrityksen. Vastaa Hymylämpö Oy:n sähkötöistä.